Tatarasi Panorama

Descriere ansamblu

Liniștea și confortul sunt principalele repere în crearea conceptului de cămin, drept pentru care ansamblul rezidențial Tatarasi Panorama a luat naștere.Complexul prinde viață și culoare prin cele 4 blocuri (cu cate 2 scari) atent poziționate în cadrul proiectului, asigurând intimitate prin cele 2 apartamente pe nivel, cu suprafețe și compartimentări diferite, beneficiind fiecare de terase generoase și priveliști panoramice deosebite.Și pentru că acasă însemnă inevitabil și siguranță, ansamblul beneficiază de supraveghere video 24/24h, accesul auto si pietonal fiind restricționat în incinta complexului. Întreg ansamblul beneficiază de iluminat stradal.
Dotări și facilități:

-Ansamblu rezidențial, tratat unitar pe o suprafață de 5000mp împrejmuită, pe care accesul auto și cel pietonal se face prin intermediul unor porți automatizate și cu ajutorul interfonului

-Complexul este format din patru blocuri a câte doua tronsoane fiecare, având doar două apartamente pe etaj și un total de 70 de apartamente repartizate la demisol, parter și cele trei niveluri,

- Ansamblul beneficiază de spații verzi cu o suprafață totală de aprox. 700mp.

- Cele 72 de locuri de parcare sunt situate în incinta complexului.

- Complexul beneficiază de urmatoarele utilități: apă, gaz, curent electric și canalizare și este racordat la rețelele publice. Fiecare apartament are contorizare individuală, contoarele fiind situatie pe casa scării.

- Accent asupra siguranței, sistemul constructiv fiind constituit dintr-un radier general din beton armat și cadre lamelare. Pereții sunt executați din B.C.A. YTONG de 20-25cm grosime. Sistemul termoizolant este alcătuit din plăci izolatoare din vată minerală bazaltică cu grosimea de 10 cm, pentru asigurarea unui confort termic sporit.

-Siguranța locuitorilor complexului va fi asigurată de accesul în incinta împrejmuită, pe bază de cartele / telecomandă.

-Toate apartamentele sunt complet finisate(gresie, faianță, parchet) și utilate ( centrală termică, obiecte sanitare).
- Situat la o distanță de:

• 600m față de stația de tramvai și autobuz „Flora”

• 140m față de stația de autobuz de pe str. A. Obreja( Traseul 18)

• 4,5km față de aeroportul Internațional Iași

• 3,5km față de Palas Mall
Variante diferite de acces către centrul orașului în perioadele aglomerate ale zilei: prin Bld. Chimiei, Str. Vasile Lupu sau str. Eternitate.

MY OFFICE AGENCY - Promovam confortul si calitatea !