Sunny Residence

Descriere ansamblu

 Sunny Residence este un bloc nou, cu apartamente de 1 si 2 camere, situat in CUG, la doar 50 metri de mijloacele de transport in comun, situat chiar la strada. Imobilul are un regim de inaltime D+P+4E, este construit pe cadre de beton, zidaria exterioara si cea interioara este realizata din caramida Brikston. Apartamentele din cadrul acestui bloc sunt vandute in proportie de 80%, cele disponibile in acest moment se predau la cheie, finisaje si personalizate dupa alegerea clientului, cu centrala termica proprie, usa metalica la intrare, usi interioare din MDF, tamplarie PVC tripan Schuco, gresie, faianta, parchet. Blocul dispune si de lift marca Kleeman. 
Preturile se calculeaza astfel :
- pentru apartamentele de la demisol, pretul este 750 euro / mp la plata cash si 850 euro / mp la plata prin credit bancar
- pentru apartamentele de la parter si etajele superioare, pretul este de 930 euro / mp pentru apartamentele cu o camera, iar pentru apartamentele cu 2 camere 850 euro / mp la plata cash si 930 euro / mp la plata prin credit. 
Termenul de predare al apartamentelor este de 14 zile din momentul semnarii antecontractului. Avansul minim este cel cerut de banca (5% pentru plata prin credit Prima Casa sau 15% pentru credit ipotecar). 
0% COMISION. 
Detalii sau informatii suplimentare la numarul 0741043718.