Mon Jardin

Descriere ansamblu

 Mon Jardin este unul din cele mai frumoase proiecte imobiliare de pe piata ieseana, situat in zona Moara de Vant, cu acces extrem de facil catre principalele puncte de atractie ale orasului. Zona in care este amplasat proiectul este una in dezvoltare, care dispune de toate utilitatile - apa, canalizare, alimentare cu energie electrica si gaze naturale. Zona Moara de Vânt este vizată și de investiții ale autortăților locale, aici urmând să se ridice Spitalul Regional de Urgențe
Complexul Mon Jardin este compus din două tronsoane- Tronsonsul 1 format din 40 de locuinţe și Tronsonul 2 ce dispune de 20 de apartamente, având apartamente de 1 până la 3 camere, cu suprafețe cuprinse între 30 și 75 mp. Apartamentele vor benficia de centrală termică individuală prin condensare, finisaje de lux import Italia, tâmplărie de ultima generatie Rehau cu șase camere și geam triplex, obiecte sanitare și termice cu garanție doi ani, instalații de climatizare și balcoane și terase generoase cu privire la pădure. Priveliștea este una de vis, cuprinzând culmile Copoului și Sărăriei.
Aproape de centru, într-o oază de verdeață, fără vacarm și betoane încinse
Zona în care se ridică ansamblul rezidențial Mon Jardin este una ideală: în mijlocul naturii, la marginea pădurii, dar în același timp la doar 3 minute de Centru, de Palas, ori de zona de agrement Ciric.
Accesul catre ansamblul Mon Jardin este facil și cu mijloacele de transport în comun. În imediata vecinătate a restaurantului Little Texas funcționează o stație de transport în comun, în care, la interval de câteva minute, sosesc autobuze, care circulă atât către zona centrală a orașului cât și către aeroport.