Carol Residence Copou

Descriere ansamblu

 CAROL RESIDENCE COPOU este un proiect imobiiar elegant si modern, situat in zona Copou - creat de dezvoltatori cu renume pe piata imobiliara ieseana, cu o vasta experienta in domeniu inca din anul 2006. Amplasarea complexului, aproape de punctele de interes major si de mijloacele de transport in comun, face ca achizitia unei locuinte aici sa fie foarte potrivita pentru inchiriat dar si pentru a locui impreuna cu famiilia. 
Modul de achizitie al apartamentelor este unul variat si flexibil, din dorinta de a oferi oricui posibilitaqtea de a achizitiona o locuinta in cadrul ansamblului. Mai mult decat atat, aici veti remarca o atentie majora in amenajarea si finisarea interioara a apartamentelor. In plus, intregul proiect dispune de cele mai bune echipamente si finisaje de la firme renumite din piata de profil. 
Apartamentele cu 1,2 si 3 camere sunt construite pe o structura de rezistenta alcatuita din cadre de beton armat. 
In apropierea complexului aveti : statia de mijloc de transport in comun situata la 10 metri distanta, restaurantul La Castel, seminarul teologic, Facultatea de Medicina Veterinara, Biserica Sfantul Nicolae, Stadionul Emil Alexandrescu, Gradina Botanica, Parcul Expozitiei si Parcul Copou.